Veliki izbor vrhunskih materijala za vašu stolariju i pedantnost prilikom njene ugradnje, kao i zadovoljenje svih propisanih standarda, osnovne su odlike našeg načina rada. Prioritet u radu predstavljaju zahtevi i želje kupaca, uz maksimalno poštovanje njihovog vremena.

Upravo zbog toga smo fokusirani na individualnu uslugu za pojedinačne kupce, odnosno na vlasnike stanova, lokala i manjih poslovnih prostora, jer je stručno urađen posao u takvim slučajevima nešto što je najviše potrebno.

Zadovoljstvo naših klijenata za nas je najbolja preporuka. Kada započnemo da radimo, mi radimo temeljno i bez žurbe, poštujući svaku fazu tog procesa, sve dok ne završimo upravo onako kako je to standardima propisano, i na način koji svakog klijenta ostavlja zadovoljnim nakon našeg odlaska. Da bi tako i bilo, pored umeća naših obučenih i iskusnih majstora, najbitnije je uvažiti i njihovu pažljivost i pedantnost u radu.

Naš cilj nije da budemo najjeftiniji na tržištu na uštrb kvaliteta, što vrlo često dovodi do potpuno nefunkcionalnih rešenja i nezadovoljstva klijenata. Takav, za svakoga poražavajući rezultat rada mi ne poznajemo, niti smo spremni da sebi dozvolimo luksuz kakav je loše završen posao i nezadovoljan klijent!

Kontaktirajte nas!

Adresa: ROSS-ZIM d.o.o. Bulevar Mihajla Pupina 153, 11070 Novi Beograd
Tel/Fax: +381 11 409 22 75, Mob: +381 65 206 12 86
E-mail: info@ross.co.rs